Utrogestan bestellen bij miskramen?

Utrogestan bij miskramen

Utrogestan bij miskramen

Veel vrouwen zijn Utrogestan gaan zien als een wondermiddel, doordat zij na een of meerdere miskramen uiteindelijk een kindje hebben gekregen na gebruik van Utrogestan. Hoe werkt Utrogestan en wat is de rol van Utrogestan op vruchtbaarheid?

U kunt Utrogestan bestellen bij menstruatiepijn, abnormaal vaginaal bloedverlies, overgangsklachten, endometriose en overige toepassingen bij de menstruatiecyclus, zoals wegblijven van de menstruatie en premenstrueel syndroom (PMS). Utrogestan kan ook een onregelmatige cyclus regelmatig maken.

Utrogestan kan daarnaast vruchtbaarheid bevorderen en wordt ook wel voorgeschreven bij herhaalde miskramen.

Lang niet alle artsen in Nederland schrijven Utrogestan voor bij verminderde vruchtbaarheid. In het buitenland is dit veel gebruikelijker. Deze website is een intermediair tussen consument enerzijds en arts en apotheek anderzijds. Door te klikken op een van de links om Utrogestan te bestellen krijgt u eerst een online artsconsult door een beëdigde arts die het recept kan voorschrijven. Utrogestan wordt daarna uitgeleverd door een officieel geregistreerde apotheek.


Wat is Utrogestan?

De werkzame stof in Utrogestan is progesteron. Progesteron is een vrouwelijk geslachtshormoon. Het regelt samen met oestrogeenhormonen de menstruatiecyclus.

Wat is de rol van Utrogestan op vruchtbaarheid?

Het eitje groeit in een follikel. Zodra het follikel knapt en het eitje uit het follikel komt het geel lichaam. Geel lichaam maakt progesteron aan. Progesteron is een hormoon dat de zwangerschap beschermt. Het zorgt ervoor dat je baarmoederslijmvlies niet word afgebroken. Bij 12 weken zwangerschap neemt de placenta de werking van het hormoon pas over.

Utrogestan voor extra vruchtbaarheid

Utrogestan voor extra vruchtbaarheid

Bij een punctie word er in het follikel geprikt. Vrouwen die zelfs normaal een goed geel lichaam hebben gaat er op dat moment wat stuk: het follikel wordt zo kapot gemaakt dat het eitje geen goed werkend geel lichaam kan worden. Het progesteron wordt niet goed aangemaakt. Dit probleem wordt dan door Utrogestan opgelost.

Wanneer er voor de 12 weken zwangerschap gestopt wordt met gebruik van Utrogestan, dan is er een kans dat het baarmoederslijmvlies vroegtijdig wordt afgebroken en het een miskraam wordt. Pas bij 12 weken zwangerschap neemt de placenta de werking namelijk pas over.

Het krijgen van kinderen wordt gezien als een van de gebeurtenissen die voor het grootste levensgeluk zorgen. Een miskraam zorgt daarentegen voor intens verdriet en frustratie. Utrogestan bestellen geeft geen garantie voor het krijgen van kinderen, maar het is wel voor veel vrouwen net dat beetje hulp geweest om een wondertje in hun leven mee te maken.

Be Sociable, Share!

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment