medicijnen online bestellen

medicijnen online bestellen

medicijnen online bestellen

Na goedkeuring schrijft één van de onafhankelijk aangesloten artsen een recept voor uw medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens door een Europese online apotheek wordt uitgeleverd en via de post bij u thuis wordt bezorgd.

De totaal te betalen prijs voor een medicijn met recept bestaat uit verzendkosten, apotheekkosten, artsrecept, bemiddelingskosten en de prijs van het medicijn.

Bij stap 1 van het bestelproces staat de prijsopbouw en de totaalprijs. Dit is dan ook wat er geïnd zal worden door de creditcard- of facturatie organisatie. Hierboven op komen geen extra verborgen kosten.

De medicijnen worden verzonden door apotheken die officieel geregistreerd zijn. De apotheken versturen medicijnen alleen naar patiënten die een goedgekeurd artsenrecept gekregen hebben van een geregistreerde arts. Naast de artsen controleren de apothekers de recepten en het gebruik ook.

Alle medicijnen die hier getoond worden komen van bekende farmaceuten met wie wij nauw samenwerken. De medicijnen worden door de apotheek geleverd in de originele verpakking en met de originele bijsluiter van de fabrikant.

Aanvragen die voor 09.00 uur geplaatst zijn op maandag t/m vrijdag en afgerekend zijn, worden dezelfde dag doorgestuurd naar een van de aangesloten artsen. Deze proberen uw aanvraag die dag nog te beoordelen. Wanneer een arts u een recept voorschrijft gaat het gelijk door naar een van de aangesloten apotheken, die het op hun beurt weer z.s.m uitleveren. Dus wanneer uw betaling rond is duurt het ongeveer 2-4 dagen voordat u uw bestelling heeft.

Uw medicijnen worden op discrete wijze vanuit een Europese apotheek met handtekening ontvangst verstuurd (hier kan van worden afgeweken). Dit zal gebeuren in een neutrale verpakking (zonder apotheek kenmerken), zodat u discreet medicijnen online bestellen kunt.

Be Sociable, Share!

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment