Geen pip maar tip: natuurlijke borstvergroting

natuurlijke borstvergroting of implantaten

natuurlijke borstvergroting of implantaten?

De berichtgeving over onveilige borstimplantaten is volop in het nieuws. Vrouwen met een borstvergroting van de gevaarlijke siliconen maken zich zorgen. Er groeit ook een besef bij de vrouwen die van plan waren om hun borsten te vergroten dat een dergelijke operatie niet risicoloos is.

Borstvergroting is een esthetische ingreep die vaak als gevolg heeft dat je je ‘vrouwelijker’ voelt. Het wordt vooral toegepast bij vrouwen met kleine borsten en bij vrouwen met borsten die zijn gaan hangen. Hangende borsten kunnen het gevolg zijn van zwangerschap, gewichtsschommelingen, ouderdom en heeft te maken met de elasticiteit van het huidweefsel. Omdat borsten geen spierweefsel bevatten heeft het geen zin om versteviging na te streven door sporten.

Wanneer u een keuze wilt maken tussen borstvergroting via implantaten of natuurlijk borstvergroting, kunt u de volgende nadelen van een borstvergroting met implantaten meenemen in uw overweging:

 • ondergaan van algehele narcose
 • lekkende implantaten, niet alleen bij Pip implantaten
 • kankerverwekkende implantaten
 • bloedingen na de operatie
 • infecties na de operatie
 • de implantaten kunnen worden afgestoten
 • tepels kunnen ongevoelig of juist overgevoelig worden
 • littekens kunnen lelijk worden of gaan ontsteken
 • het implantaat kan knappen in het lichaam
 • mogelijke kapselvorming
 • na 10-15 jaar kunnen de borsten weer gaan hangen
 • een operatie kost een paar duizend euro

BreastGro bestellen

BreastGro bestellen

Er zijn wel 2 receptvrije drogisterijproducten die tot een natuurlijke borstvergroting leiden:

BreastGro geeft een natuurlijke borstvergroting van 1-2 cupmaat door in te werken op het klierweefsel. Het bestaat uit de natuurlijke ingrediënten van 6 soorten granen en hop, volledig veilig dus. De isoflavonen in BreastGro, ook wel plantaardige hormonen genoemd, activeren de productie van lichaamseigen hormonen. Hiermee wordt het proces nagebootst dat een vrouw in de pubertijd ervaart. Er is al resultaat te zien in de eerste 8 weken, maar een kuur van 6-8 maanden geeft een optimaal resultaat. De borsten worden niet alleen groter met BreastGro, maar ook voller en steviger. BreastGro voor een natuurlijke borstvergroting is verkrijgbaar in crème of als capsules. BreastGro bestellen

 

Surplus BreastGro serum bestellen

Surplus BreastGro serum bestellen

Surplus BreastGro bevat de ingrediënten C-Volexten en C-Fermexten dat een onderhuids vetlaagje stimuleert en ontwikkelt. Hierdoor wordt de huid plaatselijk voller, waardoor natuurlijke borstvergroting optreedt. Dit revolutionaire serum komt ook de vorm van de borst ten goede waardoor de borsten er weer jeugdiger uitzien. Surplus BreastGro bestellen

Bovenstaande producten zijn klinisch getest. Wanneer u een borstvergroting overweegt en alle risico’s wilt vermijden, zijn bovenstaande producten een eenvoudige en optie.

Be Sociable, Share!

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment