Afslanken met pillen, goed voornemen voor 2012?

afslanken met pillen

afslanken met pillen

Inmiddels is het 3 januari. Heeft u zich nog aan uw voornemens gehouden? Elk begin is lastig en vooral de eerste periode vergt veel discipline. Wanneer u echter de eerste maand goed doorkomt, is de kans groot dat u zich de rest van het jaar ook aan uw voornemens kunt houden.

Voornemen nummer 1 in Nederland is ook in 2012 weer om af te vallen. Steeds meer Nederlanders kampen met overgewicht. Naast een gezonde levensstijl met bijpassend gewicht, wordt een lichaam met een gezonde bmi (body mass index) ook aantrekkelijk gevonden. Wat zijn effectieve manieren om af te vallen en welke methodes zijn het gemakkelijkst om vol te houden?

Heeft u al eens gedacht aan afslanken met pillen?

Een combinatie van voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding levert u op lange termijn een gezond gewicht op.

Om uw bmi te berekenen kijkt u naar de massa van uw lichaam (in kilogram) gedeeld door het kwadraat van de lengte (in meter).

  • Een waarde van 18,5 – 25 betekent doorgaans een gezond gewicht.
  • Een waarde van 25 – 27 betekent doorgaans een licht overgewicht.
  • Een waarde van 27 – 30 betekent doorgaans een matig overgewicht.
  • Een waarde van 30 – 40 betekent doorgaans een ernstig overgewicht.
  • Een waarde van meer dan 40 betekent doorgaans een ziekelijk overgewicht.

Is uw bmi te hoog? Dan zijn er verschillende methodes om af te vallen.

Een van de methodes is in combinatie met pillen. In Nederland zijn 2 verschillende goedgekeurde pillen op de markt die beide de werkzame stof Orlistat bevatten.

  • De zwaarste van de twee pillen, Xenical, is alleen op doktersrecept verkrijgbaar. Deze afslankpil kunt u eenvoudig online bestellen, waarbij u een consult krijgt van een officiële arts die is verbonden met deze online apotheek. Klik hier om Xenical te bestellen.
  • De andere pil, Alli Orlistat, is een lichtere versie van Xenical en is zonder doktersrecept online te bestellen. Klik hier om Alli te bestellen.

Wat doet Orlistat?

Orlistat (de werkzame stof in Xenical en Alli) zorgt ervoor dat uw lichaam minder vet opneemt. Dat vet hoeft dus ook niet meer verbrand te worden. Het middel is werkzaam in het spijsverteringskanaal en is goedgekeurd voor de Europese markt.

Voor meer info, zie ook www.orlistat.nl.

Be Sociable, Share!

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment